Tegels Merksplas

//Tegels Merksplas
Tegels Merksplas2017-01-09T16:32:23+00:00

Tegels in alle soorten en formaten

Bent u van plan uw badkamer, toilet of keuken te verbouwen? U vindt een ruim aanbod bij tegels Merksplas. U betaalt nooit te veel voor uw vloertegels bij Vloertegeldump. Het is fijn om te kunnen besparen op uw vloertegels, het inrichten van een nieuwe badkamer of keuken kan aardig in de papieren lopen. Bij tegels Merksplas betaalt u nooit te veel voor hoogwaardige kwaliteit tegels.

Betaalbare tegels in Merksplas

Vloertegeldump in Merksplas heeft een ruim aanbod vloertegels. Voor elke ruimte in uw woning hebben wij de geschikte vloertegel. Er is altijd een vloertegel die past bij uw interieur. Vloertegeldump heeft verschillende stijlen vloertegels, zoals: modern, mediterraans, landelijk en klassiek. Gemiddeld brengen we veel tijd door in onze keuken en badkamer, daarom is het belangrijk dat de vloertegels aansluiten bij uw wensen. Onze deskundigen helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing.

De voordelen van tegels Merksplas opgesomd:

  • Betaalbare A-merk tegels
  • Een ruim assortiment vloertegels
  • verspreid over Nederland en Belgi√ę
  • Ook op koopzondagen zijn wij geopend
  • Altijd een advies dat bij u past
  • De laagste prijs voor de beste kwaliteit

Tijd voor een nieuwe vloer?

Alle vestigingen van Vloertegeldump beschikken over genoeg ruimte, in Nederland zijn  gevestigd. Dankzij de grote hoeveelheid ruimte in onze megastores, kunt u rustig rondkijken in de showrooms. Wij bieden u graag alle tijd en aandacht, plan daarom vooraf een afspraak in bij tegels Merkplas. Onze deskundigen voorzien u graag van een passend advies en een kop koffie!

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak