Tegels Drachten

//Tegels Drachten
Tegels Drachten2017-01-09T16:32:24+00:00

Vloertegels tegen een betaalbare prijs

Is het tijd voor een nieuwe badkamer, toilet of keuken? Tegels Drachten heeft een ruime keuze aan vloertegels. Zo levert tegels Drachten vloertegels van A-merken, alle vloertegels beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. Bij Vloertegeldump Drachten betaalt u nooit te veel voor uw vloertegels. Het is fijn om te kunnen besparen op uw vloertegels, het inrichten van een nieuwe badkamer of keuken kan aardig in de papieren lopen.

Hoogwaardige kwaliteit bij tegels Drachten

U vindt meer dan genoeg vloertegels bij Vloertegeldump Drachten. Wij hebben verschillende soorten vloertegels in huis, zodat er altijd een tegel te vinden is die bij uw interieur past. Vloertegeldump heeft verschillende stijlen vloertegels, zoals: modern, mediterraans, landelijk en klassiek. De keuken en badkamer zijn de belangrijkste ruimtes in huis, het is van belang dat de vloertegels aansluiten bij uw wensen. Vloertegeldump verkoopt geen restpartijen en kan daardoor elke gewenste tegel altijd bestellen. Wij ondersteunen u graag bij het berekenen van het vloeroppervlak.

De voordelen van tegels Drachten op een rij:

  • Een betaalbare prijs voor A-merk tegels
  • Vloertegels in alle soorten en maten
  • Nederland kent van Vloertegeldump
  • Geopend op koopzondagen
  • Altijd een passend advies
  • Een kosteloze offerte

Een showroom bezoeken

In Nederland zijn  van Vloertegeldump te vinden, stuk voor stuk beschikken alle megastores over genoeg ruimte. Dankzij de ruim opgezette showrooms kunt u rustig rondkijken. Door vooraf een afspraak in te plannen bij tegels Drachten, bent u verzekerd van alle tijd en aandacht die u nodig heeft. Onze medewerkers voorzien u graag van een deskundig advies en een kop koffie!

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak