WIE IS VLOERTEGELDUMP?

Met 38 megastores is Vloertegeldump de grootste en snelst groeiende zelfstandige tegelwinkel van Nederland. Met ruim 22 jaar zijn we dé aanbieder van alle soorten vloer- en wandtegels van alle grote merken, zoals: Sphinx en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. Dat is betaalbare luxe, zoals wij het zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak, maar… alle A-merken tegen de laagste prijzen. Dat is Vloertegeldump. Het enige wat wij dumpen is de prijs!

Doordat Vloertegeldump onderdeel is van Sani-Dump, hoeft u niet ver te zoeken. Wij hebben een landelijke dekking! Het is zelfs zo dat de tegelafdeling van de Sani-Dump vestiging bij u in de buurt van Vloertegeldump is. Het assortiment is erg breed; er zal ongetwijfeld iets bij zitten dat aansluit bij uw wensen. Mocht u uw gewenste artikel niet vinden? Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen alle merken speciaal voor u bestellen, uiteraard voor de laagste prijs!

Wij zijn altijd de goedkoopste. Gelooft u dat niet? Neem dan gerust uw offerte mee van een andere winkel, zodat u kunt zien dat wij daad bij het woord voegen. Wij zien u graag tegemoet in één van onze megastores, waar de koffie al voor u klaar staat.

IN 1 OVERZICHT

NIEUWS

Blijf op de hoogte van Vloertegeldump! Volg onze nieuwspagina en weet als een van de eerste waar wij een nieuwe vestiging openen. Wellicht wel bij u in de buurt? Bekijk hier de nieuwspagina.

VACATURES

Door de enorme groei van Vloertegeldump en onze uitbreiding binnen heel Nederland zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team komen versterken. Bekijk de laatste drie beschikbare vacatures op de pagina vacatures.