Tegeloutlet Amsterdam

//Tegeloutlet Amsterdam
Tegeloutlet Amsterdam 2017-01-09T16:32:20+00:00

Tegeloutlet Amsterdam voor de beste kwaliteit tegels

Tegeloutlet Amsterdam heeft verschillende soorten tegels in het assortiment. Bij het verbouwen van uw badkamer, wc of keuken bent u bij Vloertegeldump aan het juiste adres. Vloertegeldump levert vloertegels van A-merken, deze beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. U betaalt nooit te veel voor uw vloertegels, het inrichten van een badkamer of keuken kan al aardig in de papieren lopen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies bij het uitkiezen van uw vloertegels.

Betaalbare tegels

Er is altijd een tegel te vinden die past bij uw interieur. Vloertegeldump heeft een ruim aanbod tegels met een hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben verschillende soorten stijlen in ons assortiment, zoals: modern, klassiek, mediterraans en landelijk. We brengen gemiddeld veel tijd door in onze keuken en badkamer, het is daarom belangrijk dat de vloertegels aansluiten bij uw wensen. Er worden bij Vloertegeldump geen restpartijen verkocht, hierdoor is het altijd mogelijk om de gewenste tegel te bestellen.

Alle pluspunten van tegeloutlet Amsterdam op een rij:·

  • A-merk tegels tegen betaalbare prijs
  • Een groot aanbod vloertegels
  • door heel Nederland en België
  • Op koopzondagen geopend
  • Deskundig advies
  • Een vrijblijvende offerte

Meer weten over het assortiment?

Vloertegeldump heeft verspreid over heel Nederland en België. Alle megastores beschikken over genoeg ruimte om ongestoord rond te kunnen kijken. Tijdens uw bezoek  bij tegeloutlet Amsterdam willen wij u graag alle tijd en aandacht bieden. Wij raden u daarom aan om vooraf een afspraak in de plannen bij tegeloutlet Amsterdam. Ons personeel voorziet u graag van persoonlijk advies en een kopje koffie!

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak